Omega Software

Snaga Digitalne Budućnosti

Više od 20 godina stvaramo rješenja budućnosti za javni i privatni sektor i primjenjujemo ih u sadašnjosti.|Naši ICT sustavi poboljšali su poslovanje 300.000 + korisnika.

Custom rješenja

Custom rješenja

ERP

Digitalna transformacija

Energetska učinkovitost

Energetska učinkovitost

Snaga novih tehnologija

Nudimo sve potrebno za modernizaciju Vaše tvrtke.

N

Realiziramo custom made rješenja sukladno potrebama naručitelja, a bazirana na našem dugogodišnjem iskustvu i tradiciji tvrtke.

N

Implementiramo ERP-ove i digitaliziramo poslovanja.

N

Razvijamo Internet of Things tehnologije budućnosti, mijenjajući način na koji interaktiramo s gradovima.

Omega Software Team

ŠTO KAŽU NAŠI ZAPOSLENICI?

Tajna našeg uspješnog poslovanja su zadovoljni zaposlenici.
Prioritet nam je stvaranje ugodne radne atmosfere u kojoj mogu napredovati.

Oduvijek mi se čini da se u Omegi sve može. Da je tu sve moguće napraviti. Omega je oduvijek bila jako otvorena prema bilo kakvim inicijativama, od internih poboljšanja do potpuno novih projekata i smjerova razvoja. U Omegi postoji duh prihvaćanja inicijativa i istraživanja novih tehnologija, novih segmenata tržišta i slično. U Omegi je uvijek postojao taj neki duh otvorenosti i želje prema napretku.

Testimonial Item

Bojan Antolović

Head of R&D

U Omegi mi se sviđa to što dobivam smjernice, upute i jasna objašnjenja o tome što trebam napraviti, a opet i dovoljno slobode da budem kreativna. Moje mišljenje se uvažava i svaki dan naučim nešto novo. Često znam reći da nisam mogla pronaći bolje ljude s kojima ću dijeliti radno mjesto i svaki dan potvrdim tu misao. Svi su uvijek spremni pomoći i odgovoriti na sva pitanja. Atmosfera je odlična, opuštena, a dinamična, poslovna, a ugodna.

Testimonial Item

Thea Stefanie Vukoje

Marketing assistant

Prvi kontakt s Omegom mi je bio na Career Speed Datingu na FER-u. Već tamo su mi se svidjeli uvjeti rada i prilika za stalno učenje i usavršavanje. Sviđa mi se što se u Omegi kao student bez iskustva u IT sektoru postepeno uhodavam u posao te mi je potpuno nestao strah od toga kako ću nešto napraviti. Atmosfera na poslu je super, kolege su pristupačne i uvijek voljne pomoći što čini radni dan ugodnim.

Testimonial Item

Matija Capan

Student-junior developer

Omega je skupina entuzijastičnih, stručnih i konstruktivnih ljudi koja produkciju složenih projekata, dijeljenje znanja i vlastiti razvoj čini lakšim i ostvarivim. Tempo je brz, očekivanja su velika, no i benefiti su stvarni. Najviše me se dojmila razvijena kultura praćenja napretka te prepoznavanje extra truda i nagrađivanje izvrsnosti. Ako na to dodamo obiteljsku atmosferu, biljar, stolni tenis i teretanu, radna okolina Omege je jedno vrhunsko i posebno iskustvo.

Testimonial Item

Nikola Đorđević

MID Implementator of IT Solutions

U Omegi svaki pojedinac s dobrom idejom može biti nositelj promjene, to je ono što ju čini posebnom. Osim toga, radna atmosfera u kojoj je svatko spreman pomoći predstavlja jednu od najvećih prednosti za mene osobno.

Rješenja po mjeri korisnika omogućuju mi brzo svladavanje potpuno novih znanja i vještina, a posebno sam entuzijastična u projektima od društvenog značaja kojima direktno sudjelujem u stvaranju digitalne zajednice.

Testimonial Item

Klaudia Teković

Head of Consultants and System implementation
Work hard party harder