5 razloga zašto je Business Central najbolji ERP

16 lipnja, 2021
5 razloga zašto je Business Central najbolji ERP

Ako ste u potrazi za ERP rješenjem za svoju tvrtku, trebate najbolju opciju koja će zadovoljiti sve vaše potrebe. Isto tako, vjerojatno ste naišli na Microsoft Business Central i primijetili da se često nalazi pri vrhu listi najboljih ERP-ova. Business Central je iznimno cijenjeno i popularno rješenje u cijelom svijetu te ga koristi veliki broj tvrtki iz različitih industrija. No, zašto je to tako i je li oduševljenje ovim rješenjem opravdano? U nastavku ćemo navesti pet razloga zašto je Business Central uistinu najbolji ERP koji možete odabrati.
 

1.Dugoročna investicija

Kada nabavljate ERP za svoje poslovanje, želite pronaći rješenje koje će vas služiti mnogo godina. Nema smisla često mijenjati ERP, to otežava poslovanje i donosi nepotrebne dodatne troškove. Baš je zato Business Central odlično rješenje. Microsoft je velika i stabilna organizacija, sa velikim iskustvom u razvoju ERP softvera. Neprestano investiraju u razvoj i inovaciju, kako bi pružali korisnicima najbolje proizvode te tako bili i ostali prvi u ERP industriji. Također, možete se osloniti na veliki broj Business Central partnera u cijelom svijetu. Čak i kada se vaše poslovne potrebe budu mijenjale, Business Central će se lako prilagoditi novim uvjetima.
 

2.Prilagođenost korisnicima

Jedna od bitnijih značajki dobrog ERP-a je njegova razina prilagođenosti korisnicima. Najbolji je ERP koji je jednostavan za korištenje i koji ne iziskuje dugu obuku prije nego ga se počne koristiti. Ukratko – ERP sa intuitivnim sučeljem. I u ovom slučaju je Business Central odličan odabir. Business Central je prepoznatljiv jer izgledom podsjeća na druge Microsoft proizvode. Zbog toga se korisnici brzo naviknu na program i ne trebaju podršku kod korištenja, što može biti slučaj kod ERP-ova drugih proizvođača.
 

3.Fleksibilnost

Iako je Business Central osmišljen kao cloud rješenje, nije ograničen na cloud. Naime, moguće ga je implementirati kao on-premise te kao hibridno rješenje. Business Central će se prilagoditi potrebama svake individualne tvrtke. Također, iako će Business Central sam po sebi odgovarati većini tvrtki, moguće ga je dodatno prilagoditi. Naime, ako u samom rješenju ne pronađete nešto što vam treba, možete instalirati Extensions. Radi se o posebnim aplikacijama koje su razvijane samo za Business Central, i uz koje dodajete značajke i mogućnosti svom rješenju.
 

4.Integracije

Business Central se jednostavno integrira s ostalim Microsoft proizvodima. Microsoft Office 365, PowerApps, Flow te Power BI mogu izravno sinkronizirati informacije s Business Centralom. Nema potrebe za dodatnim rješenjem, ova je mogućnost ugrađena u Business Central. Primjerice, Outlook i Business Central su dvosmjerno sinkronizirani. Kada ažurirate podatke o kontaktu u jednom programu, promjene se automatski pojave i u drugom.
 

5.Machine learning

Machine learning, ili strojno učenje, podskup je umjetne inteligencije koji omogućava kompjuterima obavljanje zadataka za koje nisu programirani. Microsoft je, u ovom pogledu, posebno investirao u rješenja za analitiku i predviđanje. Stoga, kada se vaš Business Centar nalazi u cloudu, vaši podaci su spremljeni u Microsoftov data center. Time ćete podaci biti izravno povezani s Microsoftovim analitičkim rješenjima, a vi ćete dobiti informacije i preporuke koje kombiniraju vaše podatke i vrhunsku umjetnu inteligenciju.
 

Zaključak

Business Central najbolji ERP

Ako vaša tvrtka treba ERP, ali niste sigurni koje rješenje odabrati, Business Central je odličan izbor. Po mnogima najbolji ERP trenutno na tržištu, s punim pravom zaslužuje tu titulu. Business Central donosi svakom poslovanju značajne pogodnosti. Između ostalog, dobivate moderno rješenje potpuno prilagođeno korisnicima: vaši zaposlenici će ga brzo naučiti koristiti. Odabirom Business Centrala investirate u fleksibilno rješenje koje se konstantno unaprijeđuje, a već sada koristi najmoderniju tehnologiju (primjerice, machine learning). Želite li saznati više o Business Centralu, kontaktirajte nas s povjerenjem.
 
O Omega Software
Omega Software je tvrtka koje se bavi razvojem i integracijom cjelovitih ICT rješenja i tehnologije. U okviru naših rješenja implementiramo i ERP (Enterprise resource planning) rješenje – Microsoft Dynamics 365 Business Central. Naša snaga počiva na preko 200 stručnjaka, poslovnih konzultanata i razvojnih inženjera koje zapošljavamo. Konstantno se educiramo i razvijamo te se ponosimo našim multidisciplinarnim znanjem. Svim našim partnerima pristupamo individualno, ovisno o izazovima i potrebama. Suradnjom s Omega Softwareom dobivate pouzdanog partnera na kojeg uvijek možete računati.
Pročitajte više o nama.

Share This