Business Central je sigurno rješenje za vaše poslovanje

23 svibnja, 2021
Business Central je sigurno rješenje za vaše poslovanje 1

Odluka o odabiru i implementaciji ERP sustava za vašu tvrtku nije laka i ne smije se donositi ishitreno. Implementacija ERP sustava je dugotrajan proces velikih razmjera koji donosi promjene u svaki aspekt poslovanja. No koristi svakako nadilaze rizike: ERP sustavi omogućuju integraciju poslovnih procesa, što štedi vrijeme i novac te omogućuje brže donošenje odluka. Stoga je potrebno pažljivo proučiti što svako rješenje donosi, u svrhu procjene koje je najbolje za vaše poslovanje. Neovisno čime se vaša tvrtka bavi, ono što zasigurno želite od ERP sustava jest da bude pouzdan, siguran, i jednostavan za korištenje. Upravo iz tih razloga se Microsoft Dynamics 365 Business Central nameće kao savršeno rješenje za sve vrste poslovanja.

Uvođenjem bilo kojeg Microsoftovog programa možete biti sigurni da da uvodite kvalitetu u vaše poslovanje, a iza Business Centrala stoje godine rada i iskustva. Naime, Microsoft je još 2002. godine kupio Navision, a 2005. ga je rebrandirao kao Microsoft Dynamics NAV. Sam Navision ima dugu povijest: prva verzija je stvorena već 1987. godine te se konstantno razvijala sve do 2018. godine. Tada je pušten u promet Business Central, koji je izgrađen na temeljima funkcionalnosti i iskustva prethodnog NAV-a. Dodatno, Business Central se automatski ažurira svaki mjesec u svrhu pružanja najbolje moguće usluge svojim korisnicima. Nadalje, Business Central je standardno svjetsko rješenje koji u sebi donosi najbolje svjetske prakse i funkcionalnosti. Sve navedeno garantira da implementacijom Business Centrala implementirate provjeren i kvalitetan ERP sustav.

Dakako, uvođenje bilo kakve novosti u poslovanje, pa i novog ERP sustava, ne prolazi bez izazova: od potencijalnog usporavanja poslovanja do utrošenog vremena na obuku radnika. Promjene u načinu poslovanja mogu stvoriti otpor kod zaposlenika. Stoga ako uz uvođenje novog ERP sustava odaberete onaj koji korisnicima djeluje potpuno nepoznato, možete naići na još veći otpor. Srećom i ovdje Microsoft Business Central ima veliku prednost nad ostalim rješenjima, a to je da izgledom podsjeća na ostale Microsoft alate (Excel za tablice, izgledu sličan sučelju Windowsa 10, itd.) koji se koriste u svakodnevnom radu. Zahvaljujući provjerenom dizajnu lako je naučiti koristiti Business Central. Obuka budućih korisnika je stoga brza (prosječno trajanje je samo 15 dana) i prolazi bolje nego kod drugih ERP rješenja. Sama obuka je sastavni dio implementacije. Uz to, dodatna je prednost Business Centrala što kod implementacije ne ovisite o izabranom partneru: ako niste zadovoljni suradnjom, možete odabrati drugog. Ovime Business Central još jednom dokazuje da je odlično rješenje za sve poslovne potrebe.

Odabir i implementacija ERP sustava nije jednostavan postupak no određena saznanja vam mogu pomoći u donošenju odluke. Uz Business Central dobivate garantiranu kvalitetu koja je godinama razvijana. Dobivate rješenje koje se lako uvodi i jednostavno je za korištenje. Business Centralom provodite obuku koja završava brzo i iznimno uspješno. U konačnici, dobivate siguran proizvod koji će vam donijeti prednost nad konkurencijom na tržištu.

Business Central je sigurno rješenje za vaše poslovanje 2

Ako se odlučite za Microsoft Business Central, Omega Software će od samog početka biti vaš vjeran partner. Uvest ćemo vas u program, detaljno opisati Business Central te potrebne korake za implementaciju istog u vašoj tvrtki. Naši stručnjaci će vam uvijek biti na raspolaganju za sva pitanja. Pomoći ćemo vam u obuci korisnika kako bi cjelokupni proces uvođenja ovog ERP rješenja prošao glatko i u okviru dogovorenog roku. Profesionalnost Omega Software tima je garancija sigurne i uspješne implementacije Business Central rješenja. Želite li unaprijediti svoje poslovanje sigurnim i provjerenim rješenjem kontaktirajte nas već danas.

O Omega Software
Omega Software je tvrtka koje se bavi razvojem i integracijom cjelovitih ICT rješenja i tehnologije. U okviru naših rješenja implementiramo i ERP (Enterprise resource planning) rješenje – Microsoft Dynamics 365 Business Central. Naša snaga počiva na preko 200 stručnjaka, poslovnih konzultanata i razvojnih inženjera koje zapošljavamo. Konstantno se educiramo i razvijamo te se ponosimo našim multidisciplinarnim znanjem. Svim našim partnerima pristupamo individualno, ovisno o izazovima i potrebama. Suradnjom s Omega Softwareom dobivate pouzdanog partnera na kojeg uvijek možete računati.
Pročitajte više o nama.