Business Central je sigurno rješenje za vaše poslovanje

23 svibnja, 2021
Business Central je sigurno rješenje za vaše poslovanje 1

Zašto uvesti Business Central?

Uvođenjem bilo kojeg Microsoftovog programa možete biti sigurni da da uvodite kvalitetu u vaše poslovanje, a iza Business Centrala stoje godine rada i iskustva.

Naime, Microsoft je još 2002. godine kupio Navision, a 2005. ga je rebrandirao kao Microsoft Dynamics NAV. Sam Navision ima dugu povijest: prva verzija je stvorena već 1987. godine te se konstantno razvijala sve do 2018. godine. Tada je pušten u promet Business Central, koji je izgrađen na temeljima funkcionalnosti i iskustva prethodnog NAV-a. Dodatno, Business Central se automatski ažurira svaki mjesec u svrhu pružanja najbolje moguće usluge svojim korisnicima. Nadalje, Business Central je standardno svjetsko rješenje koji u sebi donosi najbolje svjetske prakse i funkcionalnosti.

Sve navedeno garantira da implementacijom Business Centrala implementirate provjeren i kvalitetan ERP sustav.

Pozitivne promjene u načinu poslovanja

Dakako, uvođenje bilo kakve novosti u poslovanje, pa i novog ERP sustava, ne prolazi bez izazova: od potencijalnog usporavanja poslovanja do utrošenog vremena na obuku radnika. Promjene u načinu poslovanja mogu stvoriti otpor kod zaposlenika. Stoga ako uz uvođenje novog ERP sustava odaberete onaj koji korisnicima djeluje potpuno nepoznato, možete naići na još veći otpor.

Srećom i ovdje Microsoft Business Central ima veliku prednost nad ostalim rješenjima, a to je da izgledom podsjeća na ostale Microsoft alate (Excel za tablice, izgledu sličan sučelju Windowsa 10, itd.) koji se koriste u svakodnevnom radu. Zahvaljujući provjerenom dizajnu lako je naučiti koristiti Business Central. Obuka budućih korisnika je stoga brza (prosječno trajanje je samo 15 dana) i prolazi bolje nego kod drugih ERP rješenja. Sama obuka je sastavni dio implementacije.

Uz to, dodatna je prednost Business Centrala što kod implementacije ne ovisite o izabranom partneru: ako niste zadovoljni suradnjom, možete odabrati drugog. Ovime Business Central još jednom dokazuje da je odlično rješenje za sve poslovne potrebe.

Sigurnost i kvaliteta

Odabir i implementacija ERP sustava nije jednostavan postupak no određena saznanja vam mogu pomoći u donošenju odluke. Uz Business Central dobivate garantiranu kvalitetu koja je godinama razvijana. Dobivate rješenje koje se lako uvodi i jednostavno je za korištenje. Business Centralom provodite obuku koja završava brzo i iznimno uspješno. U konačnici, dobivate siguran proizvod koji će vam donijeti prednost nad konkurencijom na tržištu.

Business Central je sigurno rješenje za vaše poslovanje 2

Ako se odlučite za Microsoft Business Central, Omega Software će od samog početka biti vaš vjeran partner.

Uvest ćemo vas u program, detaljno opisati Business Central te potrebne korake za implementaciju istog u vašoj tvrtki. Naši stručnjaci će vam uvijek biti na raspolaganju za sva pitanja. Pomoći ćemo vam u obuci korisnika kako bi cjelokupni proces uvođenja ovog ERP rješenja prošao glatko i u okviru dogovorenog roku. Profesionalnost Omega Software tima je garancija sigurne i uspješne implementacije Business Central rješenja.

Želite li unaprijediti svoje poslovanje sigurnim i provjerenim rješenjem kontaktirajte nas već danas.

O Omega Software
Omega Software je tvrtka koje se bavi razvojem i integracijom cjelovitih ICT rješenja i tehnologije. U okviru naših rješenja implementiramo i ERP (Enterprise resource planning) rješenje – Microsoft Dynamics 365 Business Central. Naša snaga počiva na preko 200 stručnjaka, poslovnih konzultanata i razvojnih inženjera koje zapošljavamo. Konstantno se educiramo i razvijamo te se ponosimo našim multidisciplinarnim znanjem. Svim našim partnerima pristupamo individualno, ovisno o izazovima i potrebama. Suradnjom s Omega Softwareom dobivate pouzdanog partnera na kojeg uvijek možete računati.
Pročitajte više o nama.

Share This