Priznanja

Certifikati

ISO 9001

Sustav upravljanja kvalitetom obuhvaća one procese koji se odnose na projektiranje, izgradnju i integraciju složenih informacijskih sustava; uvođenje aplikativnih i programskih rješenja, informatičko savjetovanje, podršku, pomoć i održavanje informacijskih sustava. Sustav upravljanja kvalitetom je u potpunosti integriran sa sustavom upravljanja informacijskom sigurnošću prema normi ISO/IEC 27001:2013

ISO 27001

Svi procesi tvrtke obuhvaćeni su sustavom upravljanja informacijskom sigurnošću čime jamčimo da pažljivo postupamo s važnim informacijama kako našim, tako i naših klijenata. Procesi koji su uključeni u informacijsku sigurnost su projektiranje, izgradnja i integracija složenih informacijskih sustava; uvođenje aplikativnih i programskih rješenja, informatičko savjetovanje, podršku, pomoć i održavanje informacijskih sustava. Sustav upravljanja informacijskom sigurnošću je integriran sa sustavom upravljanja kvalitetom prema HRN EN ISO 9001: 2015

ISO 15489

Prema smjernicama za oblikovanje i izgradnju sustava za upravljanje spisima koje je pružila norma ISO 15489 Omega je razvila i certificirala svoje aplikacije: Centrix, Centrix2 i Pismohranu koje neprekidno poboljšava.

ISO 14001

Omega software d.o.o. u procesu proizvodnje LED rasvjetnih tijela sukladno hrvatskoj zakonskoj regulativi, međunarodno priznatim normama te pridruženim normativnim dokumentima provodi politiku zaštite okoliša. U kontekstu zaštite okoliša, opredjeljujemo se za neprekidno poboljšavanje odnosa prema okolišu te razvijanje svijesti o potrebi zaštite okoliša i sprječavanju onečišćenja kroz postavljanje ciljeva zaštite okoliša.

ENEC

ENEC je europska oznaka visoke kvalitete za električne proizvode koja dokazuje usklađenost s europskim standardima (EN). Ispitivanje se odvija u neovisnim ENEC odobrenim ispitnim laboratorijima diljem svijeta i u ovlaštenim laboratorijima proizvođača. ENEC znači sigurnost u Europi, a svi potpisnici ENEC Mark Scheme aktivno podupiru njegovu predanost najvišim razinama sigurnosti.