Omega Software d.o.o. postaje dio M SAN Grupacije

19 listopada, 2021
Potpisivanje ugovora

Suvlasnici Omege Software d.o.o. odlučili su tvrtku pripojiti M SAN Grupaciji, najvećoj tehnološkoj kompaniji u regiji koja ostvaruje više od 500 mil EUR godišnjih prihoda i zapošljava više od 2000 djelatnika.

U proteklih nekoliko godina, Omega Software d.o.o. je značajno investirala u proizvodne pogone i rješenja za LED rasvjetu, energetsku učinkovitost i vlastite softverske platforme za digitalizaciju poslovnih subjekata u različitim tržišnim vertikalama.

Uzimajući u obzir trenutna i buduća kretanja IT tržišta, industrije 4.0, tržišta rada, procijenili smo da je nužno ubrzati procese povrata postojećih ulaganja kao i novih  investicija, povećati prisutnost i doseg na inozemnim tržištima, imati efikasniji dobavni lanac, uz uvijek potrebnu veličinu, robusnost i otpornost za nastup na globalnom tržištu,  što je najveća slabost domaće IT industrije.

M SAN Grupacija ima iznimno veliki doseg na domaćem, regionalnom, EU i globalnom tržištu, široko razvijenu distribucijsku mrežu, logističku infrastrukturu, više od 100 tehnoloških partnerstava s globalnim  principalima, proizvodne pogone u Kini, veliku instaliranu bazu Enterprise IT B2B rješenja u RH i regiji.

Analizirajući nekoliko opcija potencijalnog partnerstva, opredijelili smo se za M SAN grupaciju kao logičan i vjerujemo,  odličan izbor za razvoj i napredak naših sadašnjih i budućih djelatnika te osiguranje kontinuiteta rasta i razvoja Omege Software d.o.o..

Omega Software d.o.o.

Share This