Rješenja

Rješenja su konfigurabilni specijalizirani proizvodi koji su, osim kodom, podržani i konzultantskim uslugama.


 
Rješenja po mjeri
Rješenja po mjeri
Sukladno specifičnim poslovnim potrebama svakog pojedinog klijenta naši konzultanti i programeri mogu razviti specifična ICT rješenja koja prate pojedine poslovne procese i nadovezuju se na riznicu temeljne poslovne logike ugrađene u samu arhitekturu naših rješenja.

 
Centrix2
Centrix2
Od procesa zaprimanja pismena, preko interne komunikacije uprave, referenata po sektorima, službama i odjelima, pa sve do otpreme i arhiviranja, Centrix2 omogućava potpuni nadzor nad svim procesima. Iako je razvijan prema lokalnoj legislativi upravo na potrebama lokalnog tržišta, Centrix2 je certificiran međunarodnom normom ISO 15489-1:2001, te je također nositelj oznake Izvorno Hrvatsko, a u cjelini prilagodljiv je gotovo svim specifičnim potrebama pojedinih poslovnih procesa uredskog poslovanja. Bilo da su vam potrebne informacije radi podupiranja odluka, pregovora, izvještavanja ili jednostavno praćenja uskih grla u svakodnevnom radu, Centrix2 je rješenje za Vas.
Download sekcija
Brošura
Centrix2
Microsoft Dynamics 365 Business Central
Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central, nasljednik Dynamics NAV-a, je najnovije Microsoft ERP rješenje. Namijenjen malim, srednjim i velikim tvrtkama, omogućuje upravljanje svim poslovnim procesima kroz jedan sveobuhvatan i moćan poslovni sustav. Osnova je kvalitetnog poslovanja i optimalnog rasta. Izrazito je fleksibilan i prilagodljiv vašim potrebama i načinu poslovanja. Jasnim uvidom i kontrolom, moći ćete unaprijediti, pojednostaviti i ubrzati sve poslovne procese. Pomoći će vam donijeti odluke temeljene na konkretnim podacima i relevantnim analitikama. Korisnici ga lako prihvaćaju i brzo osjete napredak u radu. Posebno je prilagođen tržištu i zakonskim propisima Republike Hrvatske. Neprestano je dostupan te mu se može pristupiti sa svih platformi i uređaja. Instalacija sustava se može obaviti na vašem serveru ili u „cloudu“. Osigurat će vam veliku prednost nad konkurentima koji još uvijek koriste zastarjela i neadekvatna ERP rješenja. Sigurna je investicija na kojoj će vam vaša tvrtka biti zahvalna.

Centrix Pismohrana
Centrix Pismohrana
Pismohrana je rješenje koja pruža podršku poslovnim procesima čuvanja i izlučivanja svih tehničkih jedinica koje čine arhivsko gradivo. Poslovne koristi za upravu se očituju u olakšanom poštivanju svih relevantnih odredbi putem bolje kontrole nad kretanjem arhivske građe, automatizirane predaje zbirne evidencije i drugih pogodnosti proizašlih iz prakse.
Korištenje Centrix Pismohrane omogućava sukladnost zakonskim okvirima arhivskog poslovanja i preporučenim smjernicama međunarodne norme ISAD (G) te norme ISO 15489-1:2001.
ArchivComplete
ArchivComplete
ArchivComplete je profesionalan i pristupačan alat za organiziranje i kontrolu digitaliziranog sadržaja koji omogućava brz pristup sadržaju poštujući načela povjerljivosti, integriteta i dostupnosti. Osim toga, evidencija arhivske građe u ArchivComplete je usklađena s međunarodnim i profesionalnim standardima - ISAD (G), te MoReq2010, čije smjernice će Vam smanjiti troškove moguće zloupotrebe, krivotvorenja i krađe poslovnih informacija.
Download sekcija
Brošura
ArchivComplete
Imperios
Imperios
ERP rješenje za upravljanje i kontrolu poslovanja svih ključnih resursa poduzeća koje će povezati poslovne funkcije nabave, prodaje, skladišta, servisa, ljudskih resursa, financija i računovodstva u upravljivu cjelinu u kojoj se bilježe svi poslovni događaji, a iz čega proizlaze ažurni izvještaji i analize ključnih pokazatelja poslovanja.