Platforme

Platforme su osnova za razvoj ili lansiranje čitavog spektra specifičnih aplikacija.
Rhetos
Rhetos
Rhetos je prva domaća platforma otvorenog koda za razvoj poslovnog softvera koja predstavlja skup povezanih tehnologija i tehnika koje omogućavaju i olakšavaju razvoj i nadogradnju većeg broja specifičnih aplikacija. Rhetos predstavlja inovativni pristup u razvoju softvera i učinkovitu tehnologiju otvorenog koda koja pomaže programerima da izgrade snažne aplikacijske poslužitelje. Za razliku od sličnih razvojnih platformi, s Rhetosom je rukovanje prilagodbama i nadogradnjom bezbolno. Iako smo ga godinama stvarali za vlastite potrebe, 2013. smo ga licencirali (AGPL3)  za korištenje kao platformu otvorenog koda.
Download sekcija
Rhetos web
Rhetos
Open Data Store
Open Data Store
Moderno SaaS rješenje koje omogućava korištenje podataka koji proizlaze iz upravljanja gradovima, i time omogućava da ih se iskoristi na pametan način. Primjenjiv za inovativne ideje u službi gradskih, regionalnih ili nacionalnih inicijativa. Open DataStore je jednostavan za korištenje, a raspon usluga koje podržava se svakim danom širi te je osvojio nagradu za najbolje horizontalno cloud rješenje EuroCloud Award 2016.
Download sekcija
ODS web
Open Data Store
Kathmandu
Kathmandu
Kathmandu razvojna platforma je nastala iz potrebe za strukturiranom i kontroliranom komunikacijom te automatizacijom izvođenja poslovnih procesa. Ovaj integracijski proizvod služi komunikaciji između različitih IT sustava. Osim same komunikacije, Katmandu nudi preglednost izvršavanja procesa i statusa izvođenja, to jest punu kontrolu nad greškama i zastojima u dugotrajnim (long running) procesima. Iako je primarno namijenjen za procese u tijelima državne uprave (uredsko poslovanje), Kathmandu je fleksibilan i može oplemeniti rad u mnogo poslovnih područja, od procesa plaćanja, slijeda robe u lancu dobavljača, komunikacije između različitih ERP sustava, te je protočnošću, ali i cijenom prilagođen lokalnim potrebama.