Rješenja

Rješenja su konfigurabilni specijalizirani proizvodi koji su, osim kodom, podržani i konzultantskim uslugama.


 
Omega Centrix2
Omega Centrix2
Centrix2 je suvremeno, cjelovito i sveobuhvatno rješenje za upravljanje uredskim poslovanjem. Centrix2 je u potpunosti usklađen s Uredbom o uredskom poslovanju i pratećom zakonskom regulativom, što je njezinim obveznicima iznimno važno. Nositelj je certifikata ISO 15489, koji jamči sukladnost i poštivanje najboljih svjetskih normi i praksi postavljenih na sustave i procese za upravljanje dokumentacijom i popratnim procesima te rokovima.
Upotrebom rješenja Centrix2 osigurat ćete svojoj organizaciji učinkovito elektroničko poslovanje centralizacijom i standardizacijom rada i nadzora nad svim procesima uredskog poslovanja te smanjenje potrebe za upotrebom fizičkih dokumenata – „ured bez papira“.
Podaci na dlanu, procesi pod kontrolom.
Download sekcija
Brošura
Omega Centrix2
IoT Complete
IoT Complete
IoT Complete višenamjenska je integrirana platforma za upravljanje „pametnim“ stvarima, te je potpuno prilagodljiva specifičnim potrebama bilo kojeg poslovanja.
Poboljšanja koja proizlaze upotrebom platforme IoT Complete, rezultat su međusobne povezanosti elemenata gdje svaki komadić slagalice utječe na pozitivne pomake u različitim područjima kao što su pravodobne i kvalitetnije informacije, poboljšanje infrastrukture, zaštita ljudi i kulturne baštine, unapređenje stanja okoliša te mnogi drugi primjeri.
Download sekcija
Brošura
IoT Complete
Microsoft Dynamics 365 Business Central
Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central, nasljednik Dynamics NAV-a, je najnovije Microsoft ERP rješenje. Namijenjen malim, srednjim i velikim tvrtkama, omogućuje upravljanje svim poslovnim procesima kroz jedan sveobuhvatan i moćan poslovni sustav. Osnova je kvalitetnog poslovanja i optimalnog rasta. Izrazito je fleksibilan i prilagodljiv vašim potrebama i načinu poslovanja. Jasnim uvidom i kontrolom, moći ćete unaprijediti, pojednostaviti i ubrzati sve poslovne procese. Pomoći će vam donijeti odluke temeljene na konkretnim podacima i relevantnim analitikama. Korisnici ga lako prihvaćaju i brzo osjete napredak u radu. Posebno je prilagođen tržištu i zakonskim propisima Republike Hrvatske. Neprestano je dostupan te mu se može pristupiti sa svih platformi i uređaja. Instalacija sustava se može obaviti na vašem serveru ili u „cloudu“. Osigurat će vam veliku prednost nad konkurentima koji još uvijek koriste zastarjela i neadekvatna ERP rješenja. Sigurna je investicija na kojoj će vam vaša tvrtka biti zahvalna.

Centrix Pismohrana
Centrix Pismohrana
Pismohrana je rješenje koja pruža podršku poslovnim procesima čuvanja i izlučivanja svih tehničkih jedinica koje čine arhivsko gradivo. Poslovne koristi za upravu se očituju u olakšanom poštivanju svih relevantnih odredbi putem bolje kontrole nad kretanjem arhivske građe, automatizirane predaje zbirne evidencije i drugih pogodnosti proizašlih iz prakse.
Korištenje Centrix Pismohrane omogućava sukladnost zakonskim okvirima arhivskog poslovanja i preporučenim smjernicama međunarodne norme ISAD (G) te norme ISO 15489-1:2001.
ArchivComplete
ArchivComplete
ArchivComplete je profesionalan i pristupačan alat za organiziranje i kontrolu digitaliziranog sadržaja koji omogućava brz pristup sadržaju poštujući načela povjerljivosti, integriteta i dostupnosti. Osim toga, evidencija arhivske građe u ArchivComplete je usklađena s međunarodnim i profesionalnim standardima - ISAD (G), te MoReq2010, čije smjernice će Vam smanjiti troškove moguće zloupotrebe, krivotvorenja i krađe poslovnih informacija.
Download sekcija
Brošura
ArchivComplete
Imperios
Imperios
ERP rješenje za upravljanje i kontrolu poslovanja svih ključnih resursa poduzeća koje će povezati poslovne funkcije nabave, prodaje, skladišta, servisa, ljudskih resursa, financija i računovodstva u upravljivu cjelinu u kojoj se bilježe svi poslovni događaji, a iz čega proizlaze ažurni izvještaji i analize ključnih pokazatelja poslovanja.