Zašto Omega Software

Alfa partner - Omega Software 

Omega Software je tvrtka koja zapošljava preko 200 stručnjaka, poslovnih konzultanata i razvojnih inženjera. Područje našeg poslovanja su vrhunska ICT rješenja i tehnologije u okviru kojih implementiramo i Microsoft Dynamics 365 Business Central. 

Naši djelatnici su naša najveća snaga. Razvijamo kulturu konstantne edukacije, praćenja trendova, obrazovanja i ulaganja u vlastiti razvoj. U modernom svijetu, punom promjena, bitno nam je uvijek biti ukorak s vremenom. Naši djelatnici su sposobni promptno reagirati i odgovoriti na sve upite, zadatke i probleme naših partnera. 

Imamo bogato iskustvo implementacije Business Centrala. Implementaciju obavljamo isključivo po pravilima struke, odnosno prema Microsoft Sure Step metodologiji. Ponosimo se i našim širokim multidisciplinarnim znanjem. Vjerujemo da naši stručnjaci moraju biti upoznati sa svim poslovnim procesima naših partnera kako bi proces implementacije prošao besprijekorno. Kojom god industrijom se bavili, spremni smo surađivati s vama.

Svakom budućem Business Central korisniku pristupamo individualno. Poslovanje svakog korisnika je specifično, sa svojim izazovima, problemima i potrebama. Implementirat ćemo ERP rješenje na način koji vama najviše odgovara. Suradnjom s nama dobivate pouzdanog partnera na kojeg uvijek možete računati. 

Bitno nam je da naši partneri neometano posluju te u skladu s time pružamo svakodnevno dostupnu korisničku podršku. Spremno odgovaramo na sve vaše upite i rješavamo nastale poteškoće. Podršku obavljamo putem elektroničke pošte, telefonom, na lokaciji korisnika ili kroz vlastitu aplikaciju za zaprimanje zahtjeva. Dajemo sve od sebe kako bismo svaki problem riješili u što kraćem roku.

Ukratko, cilj Omega Softwarea je jednostavan: pospješiti vaše poslovanje.

Ostvarimo ga zajedno - kontaktirajte nas.