Vrhunski ERP za vrhunsko poslovanje

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Uvođenjem Microsoft Dynamics 365 Business Centrala uvodite kvalitetu u vaše poslovanje.

ERP sustavi omogućuju integraciju poslovnih procesa, što štedi vrijeme i novac te omogućuje brže donošenje odluka. Microsoft Dynamics 365 Business Central je pouzdan, siguran i jednostavan za korištenje. Idealno je rješenje za sve vrste poslovanja.

Poslovni sastanak

Dynamics 365 ima veliku prednost nad ostalim rješenjima:

Poznato sučelje

Dynamics izgledom podsjeća na ostale Microsoft alate (Excel za tablice, izgledu sličan sučelju Windowsa 10 itd.) koji se koriste u svakodnevnom radu.

Provjeren dizajn

Zahvaljujući provjerenom dizajnu lako je naučiti koristiti Dynamics 365. Obuka budućih korisnika je stoga brza i prolazi bolje nego kod drugih ERP rješenja.

Zašto odabrati Microsoft Dynamics 365?

Sigurnost

Odabirom Dynamics 365 dobivate provjeren i kvalitetan ERP sustav koji se jednostavno implementira i koristi. Istovremeno, investirate u sigurnost: pristup osjetljivim dokumentima može biti ograničen, a odabrani podaci mogu biti šifrirani.

Cloud hosting

Dynamics 365 nudi više vrsta hostinga: on-premise, dedicated, i u oblaku – cloud. Ako se odlučite za cloud, možete birati između svoj privatnog i javnog clouda. U oba slučaja, vaši su podaci sigurni i zaštićeni od nedozvoljenog pristupa.

Besplatna ažuriranja

Dynamics 365 se ažurira dvaput godišnje, besplatno. Ažuriranja su odvojena od koda pa je instalacija brza i jednostavna. Prije instalacije možete testirati ažuriranja u sigurnosnom okviru (sandbox). Ažuriranja su uvijek kompatibilna s programom.

Fleksibilnost

Implementacijom sustav radi u skladu s vašim poslovnim okruženjem. Vjeran je alat koji se prilagođava vama i vašem rastu. Napravljen je na način da može promptno odgovoriti novim zahtjevima tržišta i promjenama vaših poslovnih potreba.

Lokaliziranost

Omega Software, kao Microsoft partner, proveo je lokalizaciju Dynamicsa 365 za Republiku Hrvatsku stoga je sustav posebno prilagođen našem tržištu i zakonodavstvu. Integriran je s e-bankovnim sustavima, kao i sa sustavima porezne uprave i drugim sustavima.

Integracija

Dynamics 365 se jednostavno integrira s drugim Microsoftovim programima. Primjerice, spojite Dynamics 365 i Outlook kako biste izravno iz Outlooka slali ponude svojim klijentima; ili povežite vaše financije s Power BI platformom za detaljne poslovne analitike.

Dynamics je standardno svjetsko rješenje koje u sebi sadržava najbolje svjetske prakse i funkcionalnosti.

Dynamics 365 se automatski ažurira svaki mjesec u svrhu pružanja najbolje moguće usluge svojim korisnicima.
Siguran je proizvod koji će vam donijeti prednost nad konkurencijom na tržištu.

Zašto odabrati Omega Software?

Vjeran partner

Omega Software će od samog početka biti vaš vjeran partner. Uvest ćemo vas u program, detaljno opisati Dynamics 365 te potrebne korake za implementaciju istog u vašoj tvrtki. Naši stručnjaci će vam uvijek biti na raspolaganju za sva pitanja.

Profesionalnost

Pomoći ćemo vam u obuci korisnika kako bi cjelokupni proces uvođenja ovog ERP rješenja prošao glatko i u okviru dogovorenog roka. Profesionalnost Omega Software tima je garancija sigurne i uspješne implementacije Dynamics 365 rješenja.

 

Želite unaprijediti svoje poslovanje sigurnim i provjerenim rješenjem?