Vrhunski ERP za vrhunsko poslovanje

Dynamics 365 Ekstenzije

Ekstenzije su posebno razvijane aplikacije isključivo za Dynamics 365 te su odličan dodatak izvrsnom ERP rješenju.

U sklopu samog Dynamicsa 365 će velika većina tvrtki pronaći sve što njihovom poslovanju treba. Doduše, svako poslovanje ima svoje specifičnosti te vam možda zatreba određena funkcija koju Microsoft Dynamics 365 standardno ne nudi.

Poslovni razgovor

Instalacija ekstenzija:

Instaliranje ekstenzija

Appsource

Na stranici AppSource.microsoft.com možete pronaći širok izbor Ekstenzija/Modula za Dynamics 365 kao i za ostala Microsoft rješenja. Sam Microsoft nudi određene Ekstenzije/Module, no i druge tvrtke nude svoje Ekstenzije/Module na istoj stranici. AppSourceu možete pristupiti i iz Dynamicsa 365.

Ažuriranje i uklanjanje

Kada više nemate potrebu za određenom Ekstenzijom, ili ako skinuta Ekstenzija ne zadovoljava vaše potrebe, možete ju jednostavno ukloniti iz Dynamicsa 365. Microsoft svaki mjesec objavljuje minorna ažuriranja, a veća ažuriranja dvaput godišnje. Svaki proizvođač mora provjeriti je li njegova Ekstenzija kompatibilna s novim ažuriranjem prije nego što ažuriranje postane dostupno korisnicima. Zahvaljujući tomu, vaše su Ekstenzije uvijek ažurirane i rade u skladu s Dynamicsom 365.

Testiranje

Prije instaliranja Ekstenzije, preporučamo da ju testirate u sandbox okruženju. Microsoft provjerava sve Ekstenzije na AppSourceu što osigurava njihovu sigurnost, no to ne znači da će skinuta Ekstenzija raditi ono što želite i kako želite. Ako koristite Dynamics 365 u oblaku, dovoljno je odabrati Admin Center kako biste stvorili sandbox okruženje u kojem možete testirati svoju Ekstenziju.

Razvijanje ekstenzija

Stvaranje ekstenzija

Unutar Dynamicsa 365, u sklopu razvojnog okruženja, možete i sami razvijati svoje Ekstenzije.

Sve funkcionalnosti u Dynamics 365 kodirane su kao objekti. Stoga, možete proširiti postojeće objekte i stvoriti nove ovisno o tome što želite da vaša Ekstenzija radi. Za stvaranje Ekstenzija koriste se objekti tablica, stranica te codeunits. Svi su objekti spremljeni u datotekama kao AL kod s .al nastavkom datoteke.

Visual studio code

Ekstenzije možete razvijati i u Visual Studio Code-u.

Koristeći ekstenziju za AL programski jezik, moći ćete raditi u modernom razvojnom okruženju, uz besprijekornu integraciju s Dynamicsom 365.

Designer

Designer omogućava stvaranje Ekstenzija kroz jednostavnu drag-and-drop metodu.

Čim počnete dizajnirati, efektivno stvarate Ekstenziju koja je vidljiva svim korisnicima te se sve promjene primjenjuju na sve korisnike.

Designer je trenutno dostupan samo u sandbox okruženju. Sve Ekstenzije stvorene Designerom se brišu kada se okruženje ažurira ili seli na drugi čvor.

Upravljanje korisničkim pristupom je jednostavno: dovoljno je dodati ili ukloniti korisnika sa seta dozvola D365 EXTENSION MGT.

Razvijanje ekstenzija

Zašto odabrati Omega Software?

Vjeran partner

Omega Software će od samog početka biti vaš vjeran partner. Uvest ćemo vas u program, detaljno opisati Dynamics 365 te potrebne korake za implementaciju istog u vašoj tvrtki. Naši stručnjaci će vam uvijek biti na raspolaganju za sva pitanja.

Saznajte više o nama.

Profesionalnost

Pomoći ćemo vam u obuci korisnika kako bi cjelokupni proces uvođenja ovog ERP rješenja prošao glatko i u okviru dogovorenog roku. Profesionalnost Omega Software tima je garancija sigurne i uspješne implementacije Dynamics 365 rješenja.

Pregledajte naše certifikate, te reference i projekte.

Želite unaprijediti svoje poslovanje sigurnim i provjerenim rješenjem?

Pregledajte ostale značajke Microsoft Dynamics 365 Business Centrala: